Reisgids

Op verzoek van uitgeverij Edicola heb ik in 2018 een PassePartout-reisgids over Tenerife geschreven. Er staat ook een hoofdstuk over La Gomera in. Het boek is inmiddels in Nederland en België te koop, onder andere via bol.com en  https://edicola.nl/product/tenerife. Ook op Tenerife is het op enkele plaatsen te krijgen (zie onderaan).

Binnen het aantal vastgestelde bladzijden en foto's had ik veel vrijheid. Ik heb de kans gegrepen om het soort reisgids te maken dat ik zelf graag had zou lezen. Nuttige, maar saaie routebeschrijvingen staan zoveel mogelijk op plekken waar ze niet storend zijn voor de voorpret in Nederland of België. Vanwege de vele foto's en de schrijfstijl is het boek als je vakantie er eenmaal opzit een mooie herinnering. 

UPDATE: Het boek wordt herdrukt en is op Tenerife momenteel niet meer te krijgen. Wel is het nog te vinden in boekhandels in Nederland en België. 

--------------                                                                                            Bakkerij Bernardo Avenida Palm Mar 60, Palm Mar          Bakkerij Bernardo Av. Jose Antonio Tavío 5, Costa del Silencio   Restaurant D'n Hollander - Calle La Paloma 11, Los Cristianos