Reisgids

UPDATE: De boeken zijn weer op, binnenkort nieuwe voorraad op Tenerife bij bakkerij Bernardo in Palm Mar, Avenida Palm Mar 60 (de hoofdstraat). 

Op verzoek van uitgeverij Edicola heb ik in 2018 een PassePartout-reisgids over Tenerife geschreven. Er staat ook een hoofdstuk over La Gomera in. Het boek is inmiddels in Nederland en België te koop, onder andere via bol.com en  https://edicola.nl/product/tenerife. Ook op Tenerife is het op enkele plaatsen te krijgen (zie onderaan).

Binnen het aantal vastgestelde bladzijden en foto's had ik veel vrijheid. Ik heb de kans gegrepen om het soort reisgids te maken dat ik zelf graag had zou lezen. Nuttige, maar saaie routebeschrijvingen staan zoveel mogelijk op plekken waar ze niet storend zijn voor de voorpret in Nederland of België. Vanwege de vele foto's en de schrijfstijl is het boek als je vakantie er eenmaal opzit een mooie herinnering. 

--------------                                                                                            Bakkerij Bernardo, Avenida Palm Mar 60, Palm Mar - Restaurant D'n Hollander, Calle La Paloma 11, Los Cristianos